Št. 1 s področja promocijskih izdelkov v Sloveniji!Ker je oglaševanje eno izmed pomembnejših oddelkov slehernega podjetja, obenem pa zahteva veliko mero znanja in kreativnosti, je prav, da jo podjetniki zaupajo profesionalcem.

Star Media je znamka podjetja GVV d.o.o. in zajema mnogo več kot le oglaševanje. Verjamemo, da je pri oglaševanju slehernega podjetja najbolj pomemben del odkriti pravilno kombinacijo oglaševalskih in promocijskih orodij, ki vam pospešujejo prodajo in pomagajo žareti.

Celovita rešitev (od A do Ž)

Star Media navdihuje miselnost o celoti. Želimo vam prihraniti dragocen čas, zato vam naše storitve vedno ponudimo celovito. Poleg izdelave in dobave promocijskih izdelkov, ki si jih izberete iz naše pestre ponudbe, vam ponudimo tudi distribucijo in končno promocijo vaših izdelkov. Prav tako ponujamo tudi celovit način samega oglaševanja, saj razmišljamo izven škatle oziroma okvirjev klasičnega oglaševanja. Ponosni smo na sejemske postavitve, ki jih tudi nudimo pod našo znamko, saj so vedno kreativno domiselne, predvsem pa praktično naravnane. Ker se zavedamo, da je drugačnost in inovativnost bistvenega pomena za uspešnost oglaševanja, tudi sejemskega oglaševanja, s promocijskem materialom, smo ponosni, da vedno sledimo inovativnim pristopom in iščemo najbolj domiselne ideje.


Ko ste »v rokah pravih« profesionalcev

Znamko Star Media vodi skupina mladih, izkušenih ljudi z veliko vizijo, močno voljo in širokim optimizmom. Pri našem ustvarjanju sledimo načelom poštenosti, dogovora in prijazne besede. Zavedamo se, da je to pomemben temelj vsakršnega poslovnega odnosa. Dovolite nam, da vam pomagamo stopiti iz množice in zažareti.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo

Našim strankam želimo zagotoviti najboljšo ponudbo s področja promocijskih izdelkov pri nas, s katerimi naši naročniki dosežejo svoj namen, mi pa z njimi ustvarimo partnerski odnos.


Naša vizija

Naša vizija

Ohraniti želimo položaj vodilnega ponudnika na Slovenskem trgu z brandirano vodo. Prav tako želimo širiti svoj delež tudi na tujih trgih.Znotraj podjetje želimo ustvariti inovativno podjetje
z zadovoljnimi zaposlenimi.

Navzven želimo še naprej delovati kot kompetenten in zanesljiv partner, s katerim je poslovanje prijetno in učinkovito.Firma: GVV tržno komuniciranje d.o.o.
Skrajšana firma: GVV d.o.o.
Sedež podjetja: Celovška cesta 106, 1000 Ljubljana
Matična številka: 3343243000
ID za DDV: 55340342
SKB d.d. IBAN SI56 0310 5100 0495 782
Direktor: Dobnikar Barbara
E-pošta: info@starmedia.si
Telefon: 00 386 70 848 787