Ustvarjamo nove promocijske ritme!Se srečujete z množico ponudnikov promocijskih izdelkov in ne veste katerega izbrati? Si lahko privoščite slabe promocijske izdelke?Kaj pomeni imeti za partnerja StarMedia?

Vedno izpolnimo naše obljube!

Vedno izpolnimo naše obljube!

Običajno morate promocijske izdelke naročati pri prodajalcih promocijskih izdelkov, ki nato vdelavo logotipa in druge dodelave dajejo v delo svojim kooperantom. Sami pa veste, da je to mnogokrat recept za težave. Zato se pogosto dogajajo zamude dobavnih rokov, slabo kvalitetni odtisi, za katere krivijo drug drugega, vi pa izgubljate živce in dragocen čas. Ob sodelovanju z nami se vam ni potrebno bati, da bi prišlo do česa podobnega. Pod eno streho namreč združujemo tiskanje in nabavo promocijskih izdelkov. Ob sodelovanju z nami ste lahko mirni, saj se vam mnoge običajne »zgodbe« ne morejo pripetiti.

Od A - Ž

Od A - Ž

Pri nas lahko dobite vse na enem mestu: svetujemo vam pri izbiri promocijskih izdelkov in tudi pri tisku le-teh. Skratka, nudimo vam celovito ponudbo, od svetovanja, naročanja, do obdelovanja in dobavo proizvodov.


Spoštujemo dogovore

Spoštujemo dogovore

"Dogovorjeno – storjeno", tega reka se držimo v našem podjetju. Rokov, za katere se dogovorimo, se torej vedno držimo. Da bi vam omogočili krajše dobavne roke, nižje cene in boljše izdelke, smo navezali stike z vodilnimi domačimi in tujimi dobavitelji promocijskih izdelkov. Odlična logistika nam omogoča, da vam naročene izdelke lahko dostavimo izjemno hitro. Seveda se tudi nam kdaj zgodi, da gre kaj narobe. V teh, zelo redkih, primerih vas takoj obvestimo in vedno naredimo vse, kar je v naši moči, da težavo takoj odpravimo. Nikdar pa vas ne pustimo »na cedilu«!


Odlično razmerje med ceno in kvaliteto

Odlično razmerje med ceno in kvaliteto

Kjub kakovosti naših izdelkov, strokovnosti in hitrosti dobave, vam nudimo izredno konkurenčne cene. Preverite!