Edinstven pristop, s katerim vam omogočimo, da po meri narejen reklamni izdelek prejmete že v 24 urah, za kar bi običajno čakali več dni ali tednov!

  • Kako je mogoče, da Star Media reklamni izdelek »po meri« dobite že v 24 urah, za kar običajno čakate več dni ali celo tednov?
  • Kako je podjetju Star Media uspelo združiti pristop najboljših dobaviteljev, ki delajo promocijske izdelke in hitrost, ki jo premorejo le najboljši industrijski proizvajalci?
  • Kako lahko že ob naročilu zagotovimo točen dan in uro dostave?
  • Kako je lahko cena naših promocijskih izdelkov kljub vsemu temu tako ugodna?

Razumemo vaše potrebe

Popolnoma se zavedamo, kaj potrebujete promocijskih izdelkov. Razumemo vaše težave pri nakupu, zato je naša celotna organizacija dela zasnovana tako, da se vam lahko kar maksimalno prilagodimo.

Edinstvena organiziranost dela

Star Media ni običajno podjetje. Imamo edinstveno organiziranost dela v podjetju in koncept moderno zasnovane logistike, ki zagotavlja to, kar obljubljamo.

Celovita rešitev »v hiši«

V našem podjetju imamo zaposlenega tudi grafičnega oblikovalca, ki poskrbi za izdelavo logotipov in ostalih dizajnov. Tako smo neodvisni od drugih podizvajalcev, s čimer naročilo izvedemo bistveno hitreje.

Kako vam lahko vse to zagotovimo?

Ponujamo vam mavrico rešitev!

Večina ponudnikov promocijskega materiala so specialisti za določeno področje (npr. promocijske vode, rokovniki, ...). Tako vam ne morejo ponuditi celotne rešitve (lončki, voda, vžigalice..) in ne morejo z vašim logotipom izdelati celotnega promocijskega materiala »po meri«.

Noben ponudnik promocijskega materiala v svoji paleti izdelkov ne ponudi toliko izdelkov, tako hitre izdelave, in takšnega razmerja med kvaliteto in ceno, kot vam lahko to zagotovimo mi. Preverite!